КОНТАКТ

ПИШЕТЕ НИ ПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

     Марија Филиповска
     mfilipovska@aktiva-abg.com.mk
     02 3250 780
     075 212 492
     Актива Осигурување АД Скопје
     Ул. 11ти Октомври бр.25-7/714
Осигурителни полиси за сите Ваши потреби. Нашиот тим е подготвен да Ви помогне да го одберете пакетот кој најмногу Ви одговара!