ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

За да си поминете безбедно и без стрес на вашето патување ви препорачуваме навреме да си обезбедите осигурително покритие за несакани и непредвидени ситуации. Ви нудиме полиси со различни осигурени ризици и осигурени суми и покритија, одберете опција која најмногу ви одговара и бидете спокојни доколку на патувањeто ви се случи незгода, болест или се укаже потреба од болничко лекување или неодложна хируршка интервенција.
Прочитајте повеќе за условите за сите видови на продукти за осигурување од нашата понуда
Потребните информации за постапката за пријава на штета и обрасците што треба да ги пополните
Осигурителни полиси за сите Ваши потреби. Нашиот тим е подготвен да Ви помогне да го одберете пакетот кој најмногу Ви одговара!